Opinie naszych Klientów
Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: irwit@wp.pl
2018-11-20 17:48:00
Szybka dostawa, sadzonki w dobrym stanie, Polecam.
Grandarosa wczesna - Zielone B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: mariab6@op.pl
2018-10-19 20:07:00
Jestem bardzo zadowolona.Sadzonki są bardzo dobrej jakości.Obsługa szybka i fachowa. Dziękuję za za dołączony poradnik uprawy truskawek. POLECAM.
Dukat duże truskawki - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: irena.truchanovic@gmail.com
2018-10-17 20:47:00
Dziękuję. Bardzo ładne sadzonki. Polecam.
Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: magdalena292103@gmail.com
2018-10-05 13:03:00
Sadzonki bardzo ładne,zdrowe,dobrze zabezpieczone. Mam nadzieję, że i owocować będą pięknie. Szybka dostawa.
Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: wolsam2@wp.pl
2018-10-03 14:47:00
Sadzonki bardzo ładne, opakowanie solidne, dobry kontakt ze sklepem
Elsanta malinowa - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: wolsam2@wp.pl
2018-10-03 14:46:00
Sadzonki bardzo ładne, opakowanie solidne, dobry kontakt ze sklepem
Elsanta malinowa - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: osowski5@wp.pl
2018-10-03 11:09:00
Ponieważ tą odmianę sadziłem jesienią o smaku truskawek przekonam się w przyszłym roku. Wierzę, że jest zgodny z opisem. To moje kolejne zamówienie w tej firmie i muszę przyznać, że jestem bardzo zadowolony z profesjonalizmu z jakim firma Niewczas podchodzi do klienta. Gorąco polecam.
Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: agnieszkawiciak@interia.pl
2018-10-02 10:23:00
Sadzonki bardzo ładne i w dobrym stanie. Szybka dostawa. Bardzo polecam.
Elkat bardzo duże - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: g.przybos@hotmail.com
2018-07-10 19:05:00

Sadzonki otrzymałam we wtorek i też w tym dniu posadziłam, w czwartek już było widać pierwsze zielone listki, dzisiaj mija tydzień od posadzenia i mają po dwa duże listki. Wszystkie co do jednej się przyjęły. Jestem bardzo zadowolona i ciekawa jak będą rosły w przyszłym roku bo przez ostatnie 3 lata żadne sadzone przeze mnie we wrześniu odmiany wczesne Kent i Honeoye kupione w centrach ogrodniczych wysychały i nie dawały żadnych plonów. Teraz kupiłam odmianę odporną w szkółce licencjonowanej i już jestem bardzo zadowolona, a w przyszłym roku się okaże jak będzie, dam wtedy znać.

Elsanta malinowa - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: edyta.tomalik@gmail.com
2018-06-29 20:04:00
Jesteśmy bardzo zadowoleni. Każda sadzonka świetnie się przyjęła a ponadto już mamy owoce i to sporo :) Ponadto truskawki są słodkie, smaczne, polecam :)
Elkat bardzo duże - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: niewczas.a1
2018-06-20 07:41:00
Elkat bardzo duże - Frigo B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: niewczas.a1
2018-06-20 07:40:00
Grandarosa wczesna - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: niewczas.a1
2018-06-20 07:40:00
Elkat bardzo duże - Frigo B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: tomaszbudzik.70@wp.pl
2018-06-18 10:04:00
Grandarosa wczesna - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: tomaszbudzik.70@wp.pl
2018-06-18 10:02:00
Grandarosa wczesna - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: pawel09@gazeta.pl
2018-06-17 09:27:00
Dostawa blyskawiczna, sadzonki piekne, przyjely sie wszystkie. Goraco polecam.
Elkat bardzo duże - Frigo B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: m.mela@interia.pl
2018-05-29 20:56:00
Sadzonki zostały dostarczone dokładnie w tym terminie jaki został przeze mnie wyznaczony. Myślałem,że się to nie będzie możliwe a jednak się udało. Zamówienie dobrze zabezpieczone, wszystkie sadzonki się przyjęły. Oprócz tych,które zamówiłem (a sztuk było ich więcej niż zamówionych)otrzymałem gratis w postaci innej odmiany i to nie kilka, ale 25 sztuk. Dziękuję bardzo i pozdrawiam - kupowanie w takim sklepie to czysta przyjemność
Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: ulam@op.pl
2018-05-22 21:40:00
Sadzonki bardzo dobrej jakości. Przesyłka dobrze zabezpieczona i szybka. Dodatkowe sadzonki w paczce. Polecam!
Elkat bardzo duże - Frigo B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: agata.gburczyk
2018-05-10 07:51:00
Odmiana Elkat ma naprawdę dużo owoców, do tego słodkich, polecam.
Elsanta malinowa - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: agata.gburczyk@poczta.pl
2018-05-09 13:02:00

Bardzo smaczne i faktycznie o posmaku malinowym. Polecam Elsantę.

Grandarosa wczesna - Zielone B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: agata.gburczyk@poczta.pl
2018-05-09 13:00:00

Bardzo duże i smaczne owoce. Sadzonki dobrze ukorzenione.

Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: annaz1968@wp.pl
2018-05-08 11:43:00
Niesamowicie szybka dostawa. Sadzonki extra, a co najważniejsze wszystkie się przyjęły. Teraz tylko czekać na pyszne owoce :-) Dziękuję :-)
Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: urszulapiech@interia.pl
2018-05-04 12:04:00

Jak najbardziej polecam.

Dukat duże truskawki - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: grzegorz96@vp.pl
2018-04-24 22:02:00
Super ,sadzonki dobrze zapakowana dostawa szybka super sprzedawca polecam .
Dukat duże truskawki - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: klaudia_czarna1
2018-04-21 19:14:00
Polecam! Zamawiamy juz 2 raz i wszystko jest w jak najlepszym porządku.
Grandarosa wczesna - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: slawski_rewir@wp.pl
2018-04-20 12:38:00
Kupuję drugi raz sadzonki i znów wszystko jest w najlepszym porządku.Sadzonki wszystkie po 4-5 dniach od wsadzenia mają po dwa listki piękne żywo zielone.Owoce tak jak w opisie i smakują i wyglądają jak się o nie po posadzeniu zadba (-: POLECAM !!!!!!
Grandarosa wczesna - Zielone B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: mporcz@poczta.onet.pl
2018-04-18 10:29:00
Sadzonki bardzo ładne, bardzo dobrze zapakowane. Wraz z sadzonkami foldery z informacjami o truskawkach bardzo przydatne dla działkowców i nie tylko. Wysyłka co do dnia z wcześniejszymi informacjami. POLECAM !!!
Elkat bardzo duże - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: kryniaj3
2018-04-06 16:11:00
Otrzymałam zamówioną przesyłkę w idealnym stanie. Truskawki posadzone. Dostawca jest godny polecenia. Otrzymałam też fachowe porady, które z powodzeniem wykorzystałam. Teraz pozostało czekanie do truskawkowego sezonu.
Dukat duże truskawki - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: kryniaj3
2018-03-30 08:09:00

Bardzo dziękuję za sprawną realizację zamówienia. Sadzonki przyszły zgodnie z ustalonym terminem, doskonale zapakowane. Miły kontakt ze sprzedawcą i profesjonalne porady. Polecam !!! Jeszcze tu wrócę jesienią po nowe odmiany truskawek.

Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: kryniaj3
2018-03-30 08:09:00

Bardzo dziękuję za sprawną realizację zamówienia. Sadzonki przyszły zgodnie z ustalonym terminem, doskonale zapakowane. Miły kontakt ze sprzedawcą i profesjonalne porady. Polecam !!! Jeszcze tu wrócę jesienią po nowe odmiany truskawek :)

Elkat bardzo duże - Frigo B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: kryniaj3
2018-03-30 08:09:00
Sadzonki bardzo zdrowe,żywotne, świetnie zapakowane na czas podróży. Z dnia na dzień już były. Gorąco polecam zakupy z tej szkółki.
Grandarosa wczesna - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: iwswwa2306171000
2018-03-23 14:10:00
Otrzymane przeze mnie sadzonki były najwyższej jakości- widać staranność i dbałość o zamówienie klienta. bardzo dobrze zabezpieczone na czas transportu przed przeschnięciem i zgnieceniem. Do sadzonek otrzymałem ciekawy i bardzo przydatny poradnik o prawidłowej uprawie truskawek. Dziękuje i bardzo gorąco polecam sklep!
Grandarosa wczesna - Zielone B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: iwswwa2306171000
2018-03-23 13:50:00
Rzetelna firma , terminowy transport ,zawarte porady w przesyłce, ładnie rosną w tydzień po posadzeniu , zobaczymy jak się udadzą i jakie plony będą na wiosnę przyszłego roku ,jak na razie jestem 100% zadowolona. Polecam.
Dukat duże truskawki - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: iwswwa2306171000
2018-03-23 10:35:00
To niesamowite w jak szybkim tempie sadzonki dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie. Bardzo gorąco polecam wszystkim ta szkółkę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Do sadzonek dostałam jeszcze broszurkę na temat pielęgnacji i ochrony oraz szkodników super.
Elkat bardzo duże - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: iwswwa2306171000
2018-03-23 10:35:00
To niesamowite w jak szybkim tempie sadzonki dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie. Po kilku dniach od posadzenia zakwitły. Bardzo gorąco polecam wszystkim ta szkółkę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Do sadzonek dostałam jeszcze broszurkę na temat pielęgnacji i ochrony oraz szkodników super.
Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: iwswwa2306171000
2018-03-23 10:34:00
To niesamowite w jak szybkim tempie sadzonki dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie. Po kilku dniach od posadzenia zakwitły. Bardzo gorąco polecam wszystkim ta szkółkę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Do sadzonek dostałam jeszcze broszurkę na temat pielęgnacji i ochrony oraz szkodników super.
Elkat bardzo duże - Frigo B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: iwswwa2306171000
2018-03-23 10:34:00
To niesamowite w jak szybkim tempie sadzonki dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie. Po kilku dniach od posadzenia zakwitły. Bardzo gorąco polecam wszystkim ta szkółkę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Do sadzonek dostałam jeszcze broszurkę na temat pielęgnacji i ochrony oraz szkodników super.
Elsanta malinowa - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: iwswwa2306171000
2018-03-23 10:32:00
To niesamowite w jak szybkim tempie sadzonki dotarły do mnie w bardzo dobrym stanie. Po kilku dniach od posadzenia zakwitły. Bardzo gorąco polecam wszystkim ta szkółkę. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Do sadzonek dostałam jeszcze broszurkę na temat pielęgnacji i ochrony oraz szkodników super.
Grandarosa wczesna - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: iwswwa2306171000
2018-03-23 08:46:00
Rewelacyjny dostawca! Towar przyszedł błyskawicznie, kontakt świetny. Sadzonki super ukorzenione, piękne, zdrowe i zielone. Ogromny plus za gratisy. Rzadko spotyka się takich uczciwych ludzi. Pozdrawiam
Elsanta malinowa - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: niewczas.a1
2018-01-15 08:16:00
Pyszne owoce, polecam. Bardzo dobra obsługa, sadzonki ładnie zapakowane + jeszcze Poradnik, bardzo pomocny przy uprawie.
Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: magdajarecka@vp.pl
2017-11-30 11:50:00
Sadzonki w świetnym stanie. Wszystkie się przyjęły. Kolejny udany zakup .
Dukat duże truskawki - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: magdalenka5005@wp.pl
2017-11-05 20:44:00

Wszystko ok. Jak najbardziej polecam

Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: magdastruzik
2017-10-31 12:09:00
Sadzonki bardzo ładne, wysyłka bardzo szybka, wzorowy kontakt, dziękuję za gratisy.
Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: dorotatyrala@gmail.com
2017-10-20 15:56:00
Sadzonki w idealnym stanie, dobrze zabezpieczone.Bardzo szybka dostawa.Polecam
Dukat duże truskawki - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: piotrekky@gmail.com
2017-10-11 14:59:00
Sadzonki ładne, dobrze zabezpieczone oraz szybka dostawa. Polecam
Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: piotrekky@gmail.com
2017-10-11 14:59:00
Sadzonki ładne, dobrze zabezpieczone oraz szybka dostawa. Polecam
Elsanta malinowa - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: bartoszmarko@poczta.pl
2017-10-03 15:54:00
Bardzo smaczne truskawki. Mam je już drugi rok i nie muszę o nią dużo dbać, sama rośnie, a owoce są naprawdę smaczne. Polecam
Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: mtsroka@interia.pl
2017-09-29 11:49:00
Dziękuję za szybką dostawę sadzonek.Jakościowo bez zarzutu, przyszły w dobrym stanie. Razem z tą odmianą zamówiłem jeszcze Markat, obie tylko na podstawie opisu i mam nadzieję, że będą tak właśnie atrakcyjne.Jednocześnie dziekuję za otoczkę informacyjną zamówienia tj, kompleksowy poradnik dotyczący postepowania z truskawką (jako książeczka i mailowo).Tadeusz
Grandarosa wczesna - Zielone B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: mario_bpe
2017-09-26 07:51:00
Firma bardzo solidna z dużym doświadczeniem gratisy, instrukcja wszystko w porządku bardzo ładnie ukorzenione
Dukat duże truskawki - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: sliwaagata@op.pl
2017-09-26 06:54:00
bardzo ladne sadzonki,zdrowe.Dobry kontakt z sprzedawca
Dukat duże truskawki - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: marzenazychla@op.pl
2017-09-20 23:37:00
Piękne, duże sadzony! Ładnie ukorzenione. Super kontakt i dostawa.
Elkat bardzo duże - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: bsroczyk@gmail.com
2017-08-04 11:07:00

Dziękuję za sadzonki truskawek. Wszystkie się ładnie przyjęły :) Pozdrawiam serdecznie

Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: m.jagoda.praca@gmail.com
2017-05-23 23:16:00
Witam! Kupuję w różnych sklepach rozmaite rośliny - zakładam ogród - jestem pod wrażeniem Państwa sklepu! Pełen profesjonalizm! Truskawki posadziłam, serduszka zielone i jędrne, zatem 100% przyjęcia, niektóre nawet będą kwitnąć. Dziękuję, na pewno do Was wrócę po inne odmiany.
Grandarosa wczesna - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: mrydzewski@interia.pl
2017-05-12 06:26:00
Sadzonki doskonałej jakości. Szybka dostawa.Po posadzeniu wszystkie się przyjęły, wypuściły zdrowe liście. Bez problemu przeżyły majowe przymrozki. Transakcja profesjonalna.Polecam.
Dukat duże truskawki - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: lidkaukf@op.pl
2017-05-08 13:50:00
Super szybka dostawa, bardzo dobra jakość sadzonek. Polecam w 100%.
Elkat bardzo duże - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: pelszynska.agnieszka@gmail.com
2017-04-27 21:51:00

Sadzonki o dużych korzeniach, bardzo ładne, szybka wysyłka. Polecamy

Elkat bardzo duże - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: slawomikr@o2.pl
2017-04-10 10:31:00
Błyskawiczna dostawa sadzonek. Sadzonki bez zarzutu, w b.dobrym stanie. Polecam.
Elsanta malinowa - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: bozena.dzwonek@onet.pl
2017-04-10 08:12:00
Fachowo, szybko, sadzonki dobrej jakości, polecam goroąco.
Grandarosa wczesna - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: kryniaj3
2017-03-13 15:48:00
Sadzonki zdrowe i dobrze ukorzenione sadzonki - bardzo rosną, mimo mało korzystnych warunków atmosferycznych - dobrze rokują! Bardzo fachowa obsługa.Błyskawiczna dostawa.
Grandarosa wczesna - Zielone B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Autor recenzji: kryniaj3
2017-03-09 10:38:00
Jestem bardzo zadowolona z usług firmy. Bardzo fachowa obsługa, szybka dostawa, towar dobrej jakości. Bardzo miła obsługa. Jak najbardziej polecam innym.
12
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel