Najwięcej zadowolonych klientów
San Andreas powtarzające - Zielone (10 szt.)
Ocena: 5/5
Zakup u was sadzonek zarówno Zielonych jak i Frigo to był genialny pomysł. Cała setka przyjęła się znakomicie, a gratisowe San Andreasy owocują do tej pory. Owoce Grandarosy były 2-3 krotnie większe od truskawek na bazarze. Rewelka, wielkie dzięki. Tak trzymać. Moja opinia jest autentyczna. Pozdrawiam
Autor: Jolanta, Lędziny
2019-08-23 12:25:00
Grandarosa wczesna - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Zakup u was sadzonek zarówno Zielonych jak i Frigo to był genialny pomysł. Cała setka przyjęła się znakomicie, a gratisowe San Andreasy owocują do tej pory. Owoce Grandarosy były 2-3 krotnie większe od truskawek na bazarze. Rewelka, wielkie dzięki. Tak trzymać. Moja opinia jest autentyczna. Pozdrawiam
Autor: Jolanta, Lędziny
2019-08-23 12:23:00
Honeoye bardzo wczesne - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Zakup u was sadzonek zarówno Zielonych jak i Frigo to był genialny pomysł. Cała setka przyjęła się znakomicie, a gratisowe San Andreasy owocują do tej pory. Owoce Grandarosy były 2-3 krotnie większe od truskawek na bazarze. Rewelka, wielkie dzięki. Tak trzymać. Moja opinia jest autentyczna. Pozdrawiam
Autor: Jolanta, Lędziny
2019-08-23 12:18:00
Senga Sengana - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Zakup u was sadzonek zarówno Zielonych jak i Frigo to był genialny pomysł. Cała setka przyjęła się znakomicie, a gratisowe San Andreasy owocują do tej pory. Owoce Grandarosy były 2-3 krotnie większe od truskawek na bazarze. Rewelka, wielkie dzięki. Tak trzymać. Moja opinia jest autentyczna. Pozdrawiam
Autor: Jolanta, Lędziny
2019-08-23 12:18:00
Pegasus - Frigo A++ (10 szt.)
Ocena: 5/5
Polecam firmę NIEWCZAS za rewelacyjną obsługę i świetne sadzonki.
Autor: Krzysztof, Brudzów
2019-08-22 10:01:00
Honeoye bardzo wczesne - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Truskawki Honeoye są pyszne! Ogromnym plusem jest to, że dojrzewają tak naprawdę jeszcze zanim sezon truskawkowy rozpocznie się na dobre, dlatego cieszyliśmy się swoimi owocami (bez żadnej chemii!) już pod koniec maja. Wszystkie sadzonki, a było ich około 75 przyjęły się bez problemu. Jestem bardzo zadowolona, polecam szkółkę wszystkim znajomym planującym wzbogacić swój ogród o nowe rośliny. :) Pozdrawiam
Autor: Paulina, Sieradz
2019-08-20 15:34:00
Elsariusz wczesne - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Jest to druga moja transakcja i powtórnie mam jak najlepszą opinię. Wszystkie etapy zakupu były bez zarzutu, sadzonki posadziłam korzystając z załączonego poradnika (mimo pewnego doświadczenia w tym względzie), w przeciągu 3 dni od otrzymania przesyłki. Jest mi bardzo miło wyrazić opinię o Waszym sklepie.
Autor: Maria, Warszawa
2019-08-14 08:50:00
Truskawki Najłatwiejsze w uprawie - Frigo A (50 szt.)
Ocena: 5/5
Jest to druga moja transakcja i powtórnie mam jak najlepszą opinię. Wszystkie etapy zakupu były bez zarzutu, sadzonki posadziłam korzystając z załączonego poradnika (mimo pewnego doświadczenia w tym względzie), w przeciągu 3 dni od otrzymania przesyłki. Jest mi bardzo miło wyrazić opinię o Waszym sklepie.
Autor: Maria, Warszawa
2019-08-14 08:50:00
Polka zapach poziomek - Frigo A++ (10 szt.)
Ocena: 5/5
Bardzo polecam firmę, wysłali sadzonki w terminie, jaki wskazałem w zamówieniu. Sadzonki (mrożonki) przyszły w doskonałym stanie, natychmiast po wsadzeniu do ziemii puściły liście. Miałem uwagę do zamówienia, ale proces reklamacyjny przeszedł pierwszorzędnie. POLECAM!!!
Autor: Antonina, Dobrzykowice
2019-08-12 19:32:00
Pegasus - Frigo A++ (10 szt.)
Ocena: 5/5
Rewelacja. Na dwóch kontach - Allegro i sklep Niewczas kupiłem około 120 sadzonek różnych odmian, dodatkowo dostałem 25 gratisowych sadzonek. Przyjęły się wszystkie!! Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Andrzej
Autor: Andrzej, Białystok
2019-08-01 13:33:00
San Andreas powtarzające - Frigo A++ (10 szt.)
Ocena: 5/5
Rewelacja. Na dwóch kontach - Allegro i sklep Niewczas kupiłem około 120 sadzonek różnych odmian, dodatkowo dostałem 25 gratisowych sadzonek. Przyjęły się wszystkie!! Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Andrzej
Autor: Andrzej, Białystok
2019-08-01 13:32:00
Elsariusz wczesne - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Rewelacja. Na dwóch kontach - Allegro i sklep Niewczas kupiłem około 120 sadzonek różnych odmian, dodatkowo dostałem 25 gratisowych sadzonek. Przyjęły się wszystkie!! Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Andrzej
Autor: Andrzej, Białystok
2019-08-01 13:26:00
Panon nowość - Frigo A++ (10 szt.)
Ocena: 5/5
Rewelacja. Na dwóch kontach - Allegro i sklep Niewczas kupiłem około 120 sadzonek różnych odmian, dodatkowo dostałem 25 gratisowych sadzonek. Przyjęły się wszystkie!! Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Andrzej
Autor: Andrzej, Białystok
2019-08-01 13:26:00
Elkat bardzo duże - Frigo A++ (10 szt.)
Ocena: 5/5
Rewelacja. Na dwóch kontach - Allegro i sklep Niewczas kupiłem około 120 sadzonek różnych odmian, dodatkowo dostałem 25 gratisowych sadzonek. Przyjęły się wszystkie!! Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Andrzej
Autor: Andrzej, Białystok
2019-08-01 13:26:00
Senga Sengana - Frigo A++ (10 szt.)
Ocena: 5/5
Rewelacja. Na dwóch kontach - Allegro i sklep Niewczas kupiłem około 120 sadzonek różnych odmian, dodatkowo dostałem 25 gratisowych sadzonek. Przyjęły się wszystkie!! Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Andrzej
Autor: Andrzej, Białystok
2019-08-01 13:26:00
Duże truskawki - Frigo A+ (50 szt.)
Ocena: 5/5
Rewelacja. Na dwóch kontach - Allegro i sklep Niewczas kupiłem około 120 sadzonek różnych odmian, dodatkowo dostałem 25 gratisowych sadzonek. Przyjęły się wszystkie!! Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam Andrzej
Autor: Andrzej, Białystok
2019-08-01 13:26:00
Truskawki Owocujące latem (późne) - Frigo B (50 szt.)
Ocena: 5/5
Sadzonki wysadzone dzień po dostawie.Wszystkie się przyjęły.Tydzień po wysadzeniu pojawiły się pierwsze listki.Dziękuję.
Autor: Żaneta, Gorzów Wielkopolski
2019-07-31 21:23:00
Pandora soczyste - Frigo B (25 szt.)
Ocena: 5/5
Bardzo polecam dostawce sadzonki super szybka dostawa Goraco polecam ta szkolke
Autor: Barbara Marian, Lidzbark Warm
2019-07-30 19:50:00
Pegasus - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Dziękuję państwu Niewczas za terminową dostawę 125 szt sadzonek truskawek typu Pegasus. Wszystkie się przyjęły i po tygodniu mają już swoje pierwsze zielone listki. Mam nadzieję że będą smakowite jak mnie zapewniono. W urodę ich nie wątpię. Życzę sukcesów. Anna
Autor: Anna, Białogard
2019-07-30 09:07:00
Elsariusz wczesna - Frigo A++ (10 szt.)
Ocena: 5/5
Dziękuję za gratis, chętnie przetestuję nową odmianę. Skoro to krzyżówka powstała przez łączenie cech mojej ulubionej Elsanty - na pewno będzie mega smaczna
Autor: Tomasz, Tarnowskie Góry
2019-07-22 20:29:00
Elsanta malinowa - Frigo A++ (10 szt.)
Ocena: 5/5
przyszły zgodnie z umówionym terminem, sadzonki w bardzo dobrym stanie, ładne. Jestem o nie spokojny. Dobrze, że macie Elsantę, bo coraz trudniej o nią
Autor: Tomasz, Tarnowskie Góry
2019-07-22 20:28:00
Elsanta malinowa - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
przyszły zgodnie z umówionym terminem, sadzonki w bardzo dobrym stanie, ładne. Jestem o nie spokojny. Dobrze, że macie Elsantę, bo coraz trudniej o nią
Autor: Tomasz, Tarnowskie Góry
2019-07-22 20:27:00
Duże truskawki - Frigo A (50 szt.)
Ocena: 5/5
Jak najbardziej polecam.
Autor: Wiesław, Świebodzice
2019-07-16 21:30:00
Truskawki Najłatwiejsze w uprawie - Frigo A++ (20 szt.)
Ocena: 5/5
Bardzo dziękuję za profesjonalizm w działaniu i realizacji zamówienia.Wszystkie sadzonki /40szt./ się przyjęły i wygląda na to, że owoce z nich będą pyszne. Jestem bardzo mocno dorosłą dziewczynką i wiele widziałam i wiele zakupów robiłam. Myślę, że państwa działalność musi być oceniona na szóstkę z plusem.Pozdrawiam serdecznie, Jadwiga.
Autor: Jadwiga, Sosnowiec
2019-07-10 08:15:00
Elsariusz wczesna - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Jak zwykle sadzonki w doskonałym stanie błyskawicznie dostarczone.Wielokrotnie zamawiałem sadzonki truskawek w tym sklepie. Zawsze dobra jakość i obsługa. Gorąco polecam ten sklep.ZS z
Autor: Zdzislaw, Szczecin
2019-07-04 21:54:00
Pegasus - Frigo A++ (10 szt.)
Ocena: 5/5
Sadzonki wysokiej jakości. Zakupiłam 30 szt i wszystkie już pięknie rosną.
Autor: Mariola, Poznań
2019-07-04 10:17:00
Grandarosa wczesna - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Potwierdzam poprzednie opinie, szybka dostawa, sadzonki bardzo dobrze zapakowane,posadziłam w piątek, a w poniedziałek miały już ładne liście.
Autor: Małgorzata, Wolanów
2019-07-03 21:31:00
Pegasus - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Jestem bardzo zadowolona sadzonki przyjęły się w 100%. Część już kwitnie, bardzo szybka dostawa i jeszcze milsza obsługa. Bardzo dziękuje
Autor: Anna, Stara Błotnica
2019-07-03 13:39:00
Owoce całe Lato - Frigo A (50 szt.)
Ocena: 5/5
Trzy dni po zamówieniu dostałem przesyłkę (weekend). Wszystkie sadzonki się przyjęły. Już są zawiązki owców. Polecam i zapewne jeszcze skorzystam z usług oraz polecę znajomym.
Autor: Jarosław, Grajewo
2019-07-01 22:47:00
Honeoye bardzo wczesne - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Witam, sadzonki które otrzymałam były w bardzo dobrym stanie, obecnie pięknie wypuszczają liście, jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi firmy, pozdrawiam.
Autor: Żaneta, Sosnówka
2019-06-26 09:32:00
Kent - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Witam, sadzonki które otrzymałam były w bardzo dobrym stanie, obecnie pięknie wypuszczają liście, jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi firmy, pozdrawiam.
Autor: Żaneta, Sosnówka
2019-06-26 09:32:00
Elkat duże owoce - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Witam, sadzonki które otrzymałam były w bardzo dobrym stanie, obecnie pięknie wypuszczają liście, jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi firmy, pozdrawiam.
Autor: Żaneta, Sosnówka
2019-06-26 09:32:00
Elsariusz wczesne - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Witam, sadzonki które otrzymałam były w bardzo dobrym stanie, obecnie pięknie wypuszczają liście, jestem bardzo zadowolona z zakupu i obsługi firmy, pozdrawiam.
Autor: Żaneta, Sosnówka
2019-06-26 09:32:00
Honeoye bardzo wczesne - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
błyskawiczna dostawa, sadzonki w doskonałym stanie. Nie minęły nawet 2 miesiące od zakupu a już zjedzone pierwsze czerwone truskawki:) bardzo polecam
Autor: Alicja, Sobótka
2019-06-25 14:20:00
Bardzo wczesne truskawki - Frigo B (50 szt.)
Ocena: 5/5
Sadzonki profesjonalnie zapakowane i opisane oraz widać, że są zdrowe! Wszystkie już puszczają listki. Rzeczywiście duża różnica między klasami! Polecam serdecznie i dziękuję za ekspresową przesyłkę.
Autor: Elżbieta, Sochaczew
2019-06-18 11:14:00
Panon nowość - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Sadzonki profesjonalnie zapakowane i opisane oraz widać, że są zdrowe! Wszystkie już puszczają listki. Rzeczywiście duża różnica między klasami! Jeśli mają szybko być dużymi krzaczkami to bardzo polecam jednak zakup w klasie A. B trochę dłużej „startowały” i chyba nie dogonią tych z A. Polecam serdecznie i dziękuję za ekspresową przesyłkę.
Autor: Elżbieta, Sochaczew
2019-06-18 11:13:00
Honeoye bardzo wczesne - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Nie pierwszy raz kupiłam sadzonki od tego sprzedawcy i pewnie nie ostatni.W środę 5.06 posadziłam dwa dni później pojawiły się pierwsze listki i rosną super.W ubiegłym roku kupiłam odmianę grandarosę i elsariusz w tym roku super owocują.Polecam
Autor: Beata, Wierzbica Górna
2019-06-11 11:55:00
Honeoye bardzo wczesne - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Profesjonalna obsługa, super doradztwo, 100% przyjęcia.
Autor: Piotr, Hajnówka
2019-06-10 09:02:00
Pandora - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Profesjonalna obsługa, super doradztwo, 100% przyjęcia.
Autor: Piotr, Hajnówka
2019-06-10 09:02:00
Pegasus - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Profesjonalna obsługa, super doradztwo, 100% przyjęcia.
Autor: Piotr, Hajnówka
2019-06-10 09:02:00
San Andreas powtarzające - Frigo A (25 szt.)
Ocena: 5/5
Świetna jakość sadzonek, wszystkie się przyjęły i juz pięknie rosną
Autor: Basia, Olsztyn
2019-06-05 16:19:00
San Andreas powtarzające - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Zamawiałem w roku poprzednim i w tym również. Wszystkie dobrze się przyjęły. Wielki plus za gratisowe sadzonki. Pozdrawiam:)
Autor: Arkadiusz, Węgrów
2019-06-04 14:58:00
San Andreas powtarzające - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Dostawa bardzo szybka. Wszystkie sadzonki przyjęte. Duży gratis - dziękuję. Czekam na owoce
Autor: Renata, Orzysz
2019-05-31 08:39:00
Owoce całe Lato - Frigo A (50 szt.)
Ocena: 5/5
Super sadzonki wszystkie się przyjęły szybka wysyłka polecam
Autor: Maciej, NIEDRZWICA DUŻA
2019-05-29 17:32:00
Elsanta malinowa - Frigo A++ (10 szt.)
Ocena: 5/5
Polecam szkółkę. Wszystkie sadzonki przyjęły się, są zdrowe, rosną i puszczają kwiatki. Zamówienie zrealizowane w kwietniu. Pozdrawiam
Autor: Tomasz, Nowogród Bobrzański
2019-05-28 06:40:00
San Andreas powtarzające - Frigo A+ (25 szt.)
Ocena: 5/5
Dla mnie NIEWCZAS to super kontakt i super sprzedawca. Bardzo dziękuję za błyskawiczną wysyłkę i równie szybką odpowiedź wraz ze wskazówkami dot. sadzonek. Bardzo to doceniam i będę polecać Państwa firmę nawet jak mi nie wyjdzie ten mój eksperyment chociaż, mam nadzieję że, coś się z tego urodzi :) Pozdrawiam, życzę bogatych plonów i powodzenia w biznesie.
Autor:
2019-05-27 07:49:00
Kent słodkie - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Sadzonki dobrze ukorzenione, ładnie się przyjęły wszystkie sztuki. Polecam
Autor: Paweł, Brudzeń Duży
2019-05-26 16:52:00
Truskawki Najłatwiejsze w uprawie - Frigo A (50 szt.)
Ocena: 5/5
Bardzo dobra jakość sadzonek wszystkie się przyjeły i po dwóch tygodniach mają piękne liście,dostawa w dwa dni od zamówienia.Znakomity poradnik Gorąco polecam !!!
Autor: Rafał, HUMNISKA
2019-05-26 10:06:00
San Andreas powtarzające - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Wysyłka błyskawiczną, sadzonki piękne, super zapakowane. Przyjęły się wszystkie, niektóre mają już owoce i większość kwitnie. Polecam.
Autor: Janusz, Żnin
2019-05-26 09:45:00
Honeoye bardzo wczesne - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Sadzonki bardzo piękne, porządnie zapakowane. W ogóle wszystko bardzo ok.
Autor: Dorota, Miłoszyce
2019-05-24 07:43:00
Pegasus - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Sadzonki bardzo piękne, porządnie zapakowane. W ogóle wszystko bardzo ok.
Autor: Dorota, Miłoszyce
2019-05-24 07:43:00
Vibrant bardzo wczesne - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Sadzonki bardzo piękne, porządnie zapakowane. W ogóle wszystko bardzo ok.
Autor: Dorota, Miłoszyce
2019-05-24 07:43:00
Kent słodkie - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Sadzonki bardzo piękne, porządnie zapakowane. W ogóle wszystko bardzo ok.
Autor: Dorota, Miłoszyce
2019-05-24 07:41:00
Senga Sengana aromatyczna - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Sadzonki bardzo piękne, porządnie zapakowane. W ogóle wszystko bardzo ok.
Autor: Dorota, Miłoszyce
2019-05-24 07:41:00
Polka zapach poziomek - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Sadzonki bardzo piękne, porządnie zapakowane. W ogóle wszystko bardzo ok.
Autor: Dorota, Miłoszyce
2019-05-24 07:41:00
San Andreas powtarzające - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Jestem pod ogromnym wrażeniem ponieważ sadzonki, które zakupiłem są bardzo ładne mają silnie rozwinięty system korzeniowy i są zdrowe przez co bardzo dobrze się przyjmują po posadzeniu :) dodam też że sadzonki są bardzo dobrze zabezpieczone do transportu. A wysyłka błyskawiczna. Serdecznie polecam zakup sadzonek bo naprawdę warto :)
Autor: Robert, Mszczonów
2019-05-23 13:34:00
Pegasus - Zielone (25 szt.)
Ocena: 5/5
Z prawdziwą przyjemnością zachęcam do kupna sadzonek.Bardzo dobra jakość sadzonek,kontakt ze sklepem,szybka dostawa, super zapakowane. Naprawdę rewelacja!!!
Autor: Marek, Dębica
2019-05-23 10:43:00
Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.
Zamknij
pixel